Класическият масаж е древен метод за релаксиране на душата, тялото и ума. Цялостна грижа за организма, подобрява кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. Комбинация от разнообразни масажни техники, които стопяват напрежението в мускулите, разсейват чувството на умора, приятно затоплят и отпускат

 • Балансира общото състояние на организма;
 • Подобрява кръвообращението в третираната зона;
 • Отпуска мускулите и ускорява процеса на тяхното възстановяване;
 • Действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви;
 • Възстановява мускулният тонус;
 • Масажът засилва жизнените процеси в мускулите;
 • Подобрява качеството на съня;
 • Благоприятно влияе върху нервната система на човека.

Времетраене – 50 минути.
Цена – 60 лева.

Класически“ масаж

Релаксиращ“ масаж

Релаксиращият масаж има силно изразен лечебен ефект, подобрява кръвообращението, засилва лимфообръщението, намалява напрежението и болките в болезнените области. Релаксиращото действие на масажа ще презареди Вашите сили, като премахне умората от ежедневието и чувството на болезненост. Подобрете здравословното си състояние, насладете се на релакса, който ние ще Ви предоставим!
Бихме определили, че един релаксиращ масаж е допинг за тялото Ви – успокоява го от натрупаната умора и премахва болката в гърба или цялото тяло.

Не чакайте до последния момент за да вземете решение и ще се чувствате прероден след няколко масажа за които няма да съжалявате! 


Времетраене – 50 минути.
Цена – 60 лева.

Лечебният масаж е комбинация от различни лечебни техники. Целта му е да повлияе чрез масажни техники и вибрации върху процеса на възстановяване на заболели тъкани и органи. За разлика от класическия масаж, лечебният обръща по-детайлно внимание на проблемните зони при определени неразположения или заболявания. Той е чудесно терапевтично средство за лечение на травми, шипове, схващания, плексит, ишиас, дископатия и дискова херния, болки в кръста, гърба, краката, врата, при мигрени и главоболия, депресивни състояния, тревожност и преумора. Всеки лечебен масаж подобрява кръвообращението, отпуска и тонизира мускулатурата, намалява сковаността и повишава енергията. Той се провежда от опитен терапевт, който обръща специално внимание на зоните, чиято функционалност е нарушена.

Там където мускулатурата е прекалено напрегната, задачата на терапевта е да я релаксира. И обратното – там, където функционалността не е нарушена – да я тонизира. Погрижете се за здравето си и се доверете на нашите опитни терапевти за лечебен масаж, помагащ на тялото да се възстанови от всякакви болестни състояния.

Времетраене – 30 минути.
Цена – 36 лева.

Лечебен“ масаж

Масажна яка“

Масажът обхваща част от гърба (долния край на лопатките), раменете, мишниците, врата и задната окосмена част на главата. Въздейства по нервно-рефлекторен път за обезболяване и релаксация или за тонизиране и ободряване.

Този масаж действа изключително добре при главоболие и умора, скованост и болки във гърба, врата и раменете, шипове, шийни дискови хернии, неврози и невралгии, хипертония, нарушения на слуха и равновесието и т.н.

Времетраене – 20 минути.
Цена – 30 лева.

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж.

Частичният масаж се прави локално по Ваш избор. Техниките и похватите, които се използват са същите, като при класически масаж. Целта е бързо да се премахне умората и болката.

Времетраене – 30 минути.
Цена – 36 лева.

Частичен" Масаж

Спортен“ масаж

Спортният масаж е разновидност на класическия масаж и е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти. Подходящ е при проблеми с опорно-двигателния апарат, настъпили при травми или претоварване на определени зони на тялото.

Целта на спортния масаж е постигане на по-добра тренираност, максимално бързо възстановяване на всички жизнени функции, премахване на натрупаната умора и намаляване на травматизма. Използват се различни масажни похвати, подобни на тези при класическия масаж, но модифицирани така, че да изпълняват конкретните цели на вида масаж и спецификата на спорта.

С масажа се стимулира циркулацията на кръв и лимфа, която ускорява възстановяването на напрегнатите мускулни групи. Спортния масаж е дълбок и стимулиращ, спомага за повишаване на съпротивителните сили на организма и провокира желание за физическа активност. Масажът е подходящ за всички, без значение пол, възраст и ниво на физическа активност.

Специалистите ни използват комбинация от похвати за проникване в тъканите в дълбочина и стречинг за цялостно завършване на терапията. Спортният масаж обединява превенция и лечение на травми както на мускулите, така и на сухожилията.

Времетраене – 45 минути.
Цена – 60 лева.

Рефлексотерапията е древната китайска практика, добре позната от векове в цял свят. Наричана още рефлексология, или зонова терапия, тя разделя човешкото тяло на десет вертикални зони, подобно на меридианите. Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система, посредством определени точки в областта на стъпалата, ръцете и ушите. Рефлексология е алтернативна терапия и представлява прилагането на натиск върху краката и ръцете чрез използване на специфична техника с палеца. Базира се на схващането, че на всяка определена част или орган на тялото съответстват точки, разпределени по дланите на ръцете и ходилата.

Рефлексотерапията има многократен ефект:

 • Рефлексотерапията е прекрасно средство за облекчаване на стреса;
 • Балансира тялото;
 • Отпуска мускулите и ускорява процеса на тяхното възстановяване;
 • Ускорява изхвърлянето на токсините;
 • Подобрява качеството на съня;
 • Намаляване на главоболието;
 • Благоприятно влияе върху нервната система на човека.

Времетраене – 20 минути.
Цена – 36 лева.

Рефлексотерапия

Масаж с топли вулканични камъни

Една от най-древните процедури, практикувана за затопляне на цялото тяло и отпускане на мускулите, се нарича hot stone massage или в превод от английски – масаж с вулканични камъни.

Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина. Предварително намокрени и затоплени до подходяща температура, камъните се поставят на специални (енергийни) точки по гърба и между пръстите на ръцете и краката. Топлината от камъните затопля и релаксира мускулите. Така се постига подобряване на циркулацията, отпускане на мускулатурата и релаксация на нервната система.

Hot Stone масажът се препоръчва при схващания и болки в гърба и ставите, стрес, напрежение, безсъние, депресия и лоша циркулация.

Hot Stone масажът действа като обмен на спокойствие и енергия с вулканичните камъни, които попиват преумората и стреса.

Времетраене – 50 минути.
Цена – 75 лева.

По време на бременността в женския организъм настъпват промени, които нарушават комфорта на бъдещата майка. Най-често това са тежест в краката, болки в кръста, мускулно и нервно напрежение. С навлизането във втория триместър от бременността се изискват по-специални и спомагателни техники. Методиката на масажа е съобразена с периода на бременността и индивидуалните усещания на бъдещата майка.

Масажът може да спомогне за по-леката бременност като:

 • Укрепва имунната система като помага да се поддържа хомеостазата на организма (това е оптималния вътрешен баланс, при който тялото може най-добре да се справя със заболявания или наранявания);
 • По-кратки и леки родилни болки и по-бързо възстановяване на организма след раждането;
 • Намалява подуването и отичането на крайниците;
 • Облекчава болките в седалището и долната част на гърба;
 • Намалява случаите на след родилна депресия и тревожност, заради по-малкото количество хормони на стреса в кръвта;
 • Позитивно влияние върху емоционалното състояние.

Бременността е задължителна част от хода на човечеството, но това не значи, че не може да бъде прекарана по-спокойно от всяка бъдеща майка. Ние ви предлагаме масаж за бременни на най-високо ниво с гарантирани резултати.

Времетраене – 40 минути.
Цена – 60 лева.

Грижа за бъдещите майки

Масаж „За Децата с любов

Детски масаж се прави при деца от 0 до 18 години, като при различните възрасти са различни похвати и методи на масаж. Похватите са бавни, последователни и плаващи, без голямо усилие защото в детска възраст мускулите и ставите все още се развиват. Масажа има за цел да отпусне, тонизира, да се премахне натрупаната умора и стрес. Той подсилва защитните функции на организма, като укрепва имунитета, подобрява концентрацията и по-лесно се преминава през специфичната пубертетна възраст. Намалява болките в гърба и главоболието предизвикани от дългото стоене в седеж по време на часовете. Спомага и за разграждане на стреса.
Спа центърa е едно от местата, където тялото и умът се отпускат напълно. Релаксиращите процедури действат успокояващо и ободряващо на целия организъм и ви изпълват с нови сили и енергия, които са изключително необходими, за да се справяте с лекота с ежедневните предизвикателства.

Истинско удоволствие е да споделяте приятните моменти в СПА центъра с цялото семейство, а днес е по-лесно от всякога да организирате СПА ден за Вас и Вашите близки.

Ние предлагаме разнообразие от СПА ритуали и терапии, които са подходящи дори за най-малките членове на семейството. Така ще споделяте приятните моменти в СПА центъра в компанията на малчугана и същевременно ще го зарадвате с приятни и релаксиращи процедури.

Детски масаж оказва благоприятно влияние върху детската физика и психика. Процедурата съчетава специално разработена комбинация от класически техники, които спомагат за хармоничния и плавен преход през различните етапи от съзряването на организма.


Времетраене – 25 минути.
Цена – 35 лева.

Терапия с мед и мляко – деликатна селекция от злато, мед и кисело мляко. Хидратира в дълбочина, подобрява капацитета на кожата да задържа вода, успокоява, освежава, омекотява, подхранва и витализира.

Още от дълбока древност медът е бил използван дори по време на къпане. Комбинацията от мед и мляко прави кожата мека, еластична и красива.

Всички сме чували, че прочутата египетска царица Клеопатра поддържала красотата си, като се потапяла във вана с мед и мляко. По това време къпането в мед и мляко било смятано за изключително приятна и луксозна грижа за тялото.

От хилядолетия насам хората знаят, че млякото и млечните продукти са отлично средство за поддържане на кожата. Пречистваща и дезинтоксикираща терапия за сияйна кожа.

Времетраене – 90 минути.
Цена – 80 лева.

Ритуал „Мед и мляко“

Ритуал „Розова градина“

Тази терапия ще достави на сетивата Ви щастие и наслада от невероятните качества на уханната българска роза.

Арома масаж с масажен гел обогатен с мед, роза и ароматно билково масло, бодирепинг с маска розов цвят.

Има хидратиращ и подхранващ ефект с успокояващо и оздравително действие, което я прави изключително благотворна.

Времетраене – 90 минути.
Цена – 90 лева.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!