Терапиите в солна стая спомагат за подобряване състоянието на организма. От нея се влияят различни заболявания като астма, хронични респираторни болести, пневмонии, бронхити, настинки, вирусни инфекции, алергии, дерматит, псориазис, хронична умора, стрес, слаба имунна система и много други.
За разлика от други солни стаи, тази е халотерапевтична – солта, която се вдишва, има свойството да абсорбира по естествен начин течностите от носа и синусите, като в същото време “изчиства“ дихателната система. Солта е естествено антисептично средство с противовъзпалително и антибактериално действие.
Един сеанс в солна стая (40 мин.) се равнява на 4 часа разходка в борова гора. Нашите експерти ще Ви консултират за необходимия брой посещения, в зависимост от Вашата възраст и естеството на нуждите Ви.

Солна стая

Солната терапия е начин за подобряване на здравето, като въздейства в 3 аспекта на дихателни, кожни заболявания и психически разстройства. Това става благодарение на вдишването и излагането на тялото на сухи аерозоли в естествени солни стаи.